Easee Home ladestation – Smart, Smuk og Hurtig

Easee Home ladestation – Alt hvad du skal bruge til hurtig og smart opladning af enhver elbil.

Pris – Easee Home ladestation 

OBS: Easee har stoppet salget i Danmark og kommer med ny produktserie til efteråret.
Vi anbefaler i stedet, at du tager et kig på ZapTec Go ladestanderen.

Pris kr. 5.749 – 5.999

Uanset hvor du køber din Easee Home ladestation, så varierer prisen kun ganske lidt.

I prisen er inkluderet:

  • Ladestander (dimension (mm): H: 256 x B: 193 x D: 106), vægt 1,5 kg
  • Bagplade i sort
  • Frontplade i een af 5 farver: sort, hvid, antracit grå, blå, rød
  • 5 års garanti
  • Software-opdateringer og hverdags-support.

Ladekabel medfølger ikke og skal købes separat.

Detaljerede tekniske specifikationer på ladeboks

Pris Installation (estimat):

  • ca. kr. 3.800 – 1-faset 11 kW installation
  • ca. kr. 5.200 – 3-faset 22 kW installation

Zapp tilbyder installation (kr. 5.200) og Easee ladestation (5.999), plus service abonnement med refusion af el-afgift. Alt du behøver fra eet og samme firma.

Fordele og Ulemper ved Easee Home ladestation

FordeleUlemper
Et gennemført flot design.Ladekabel kan ikke fastmonteres, men ladestikket kan permanent fastlåses i ladeboksen
Kan snakke med tredjeparts apps, som håndterer smartlading.
Har WiFI og godkendt MID måler, som kan tilsluttes service-abonnement til refusion af el-afgift

Design og funktion

Easee Home er klart en af de smukkeste ladebokse på markedet, synes vi. Den er super nem at anvende og har alle de funktioner, man skal bruge til smart opladning af enhver elbil i Danmark.

Easee ladeboksen giver ikke mulighed for fastmontering af  ladekablet. Ladekablet fra Easee (købes som tilbehør) har et type 2 stik i hver ende, men ladekablet kan fastlåses, så det ikke kan fjernes, og du kan let låse op igen via appen eller RFID brikken.

Alle ladekabler med type 2 stik passer til Easee ladeboksen, så vi synes ikke det er et problem, at kablet ikke kan fastmonteres.

Easee tilbyder 2 forskellige kabelholdere, som kan købes som tilbehør. Det ene kabelholder monteres bag på ladeboksen, så kablet hænger neden under. Denne løsning passer bedst til designet, synes vi, men det afhænger af, hvor højt ladeboksen skal monteres, for at der er plads imellem gulv og ladeboks.

De 2 forskellige ophæng til ladekabel kan du se her: Easee tilbehør.

easee home ladeboks antracit grå
Touchsensor
LED lys
Ladestik type 2
  • Ved tryk på “touchsensor” skifter man imellem smartopladning og straksopladning.
  • LED-stripe som viser om opladning er igang eller afventer smart opladning.
  • Ladestik type 2. Ladekabel kan låses permanent i ladestikket via appen eller RFID brik.

Easee ladestation fås i flere farver

Farver: antracit grå, hvid, sort, rødt og mørkeblå.

easee home ladeboks sort
easee home ladeboks rød
easee home ladeboks hvid
easee home ladeboks blå
easee home ladeboks antracit grå

Hurtig opladning

Easee Home ladeboksen kan oplade på både 1- og 3-fase og kan levere op til 22 kW med en 3-faset installation.

Smart oplader

Ladeboksen har integreret MID-godkendt elmåler, WiFi og SIM (gratis abonnement), og kan tilkobles internet, så du via et serviceabonnement kan få el-refusion, og lade, når strømmen er billigst.

Ladeboksen er OCPP-klar (def), så du kan forbinde tredjepart-apps og starte og stoppe opladning, når strømmen er billigst.

Alternativ 1 – Via Easee app kan du tilslutte dig ladeboksen via WiFi og styre hvornår opladning skal starte eller være afsluttet.

Alternativ 2 – Easee home kan kommunikere med trediepart-smartapps som styrer opladning efter hvornår strømmen er billigst.

Easee app

Tilbehør

For at gøre din oplevelse med opladningen endnu bedre, er der en række forskelligt tilbehør, du kan overveje at investere i til din Easee ladeboks. Som nævnt, følger ladekablet f.eks. ikke med, når du køber en Easee ladestation, og skal købes som tilbehør. Udover ladekablet, kan du finde en lang række brugbart og smart udstyr. Se mere om de forskellige muligheder herunder. 

Ladekabel

Ladekablet følger ikke med din Easee ladeboks, og boksen giver dig ikke mulighed for at fastmontere et ladekabel. Du kan i stedet købe et Easee ladekabel i en stilren matsort farve, der passer perfekt sammen med din ladeboks. 

Kablet er 7,5 meter langt, hvilket giver dig god fleksibilitet, når du lader din elbil. Easee’s ladekabel er af højeste kvalitet og med høj ladekapacitet. Du kan oplade med 32A. Et smart tiltag er, at du kan låse ladekablet sammen med din laderobot. På den måde opnår du den fulde ladepakke. 

Læs mere om ladekabler her

U-hook kabelorganisering 

Når du har fået dig en ladestation fra Easee, skal du naturligvis også opbevare både ladekabel og ladeboks på bedste vis. Easee har designet en kabelorganiseringsmodel, som de kalder U-hook, der fås i tre forskellige farver og i en håndpoleret spejludgave, til den eksklusive type. 

U-hook har en pulverlakering, der gør den resistent over for ridser, så det stilrene look vil blive bevaret i mange år. 

Easee Mount monteringsplade 

Det kan være, at du har lidt svært ved at finde den oplagte plads til din ladeboks, og at ingen overflader virker stabile nok. Måske du godt kunne tænke dig at montere din ladeboks på træhegnet oppe i sommerhuset. Easee Mount monteringspladen sørger heldigvis for, at det godt kan lade sig gøre. Den er robust, sidder upåklageligt fast på ujævne overflader, og tager ikke skade af heftigt vind og vejr. 

Monteringspladen hjælper dig med at installere din ladeboks på ujævne overflader, hvad end det er på en træhegn eller en stensøjle. Easee Mount sørger for, at ladeboksen bliver siddende, hvor den skal – også selvom der er tale om smalle (helt ned til 40 mm) og ujævne overflader.

Easee Equalizer 

Med Easee Equalizer kan du oplade mange elbiler samtidigt og udnytte din opladning mere effektivt. Den fungerer ved at blive koblet til din elmåler, hvorfra den balancerer energiniveauet mellem ladeboksen og dit hus, og bruger dit hjems energikapacitet til at oplade din(e) elbil(er).

Easee Equalizer er en lille sensor, der sørger for, at hovedsikringen derhjemme ikke springer, når du oplader flere elbiler på en gang. Den sørger også for, at al den strøm, der ikke bliver brugt i dit hjem, kan anvendes til opladning.

Du slipper derfor for at bekymre dig over, om du bruger for meget energi på opladninger. Når dit hjems energiforbrug er i den lave ende, bliver den tilgængelig for din ladeboks og kan oplade din elbil seks gange hurtigere end normalt. 

Easee Home Key

Med en Easee Key kan du nemt og hurtigt starte opladning ved berøring af din ladeboks med nøglebrikken. Den bygger på RFID-teknologi og har et unikt nøglenummer, der er sammenkoblet med din personlige Easee-profil. 

Du kan også sagtens bruge andre slags nøgler og chips, der er baseret på RFID-teknologi. Det kan for eksempel være noget så simpelt som din kreditkort eller en anden form for nøglekort. Alt du skal gøre, er bare at tilføje kortet til din Easee-profil eller i din Easee App.

Hvorfor købe en Easee ladeboks? 

Fremtiden er grøn, og en vigtig spiller i, at det kan lade sig gøre, er elbilen. Det er derfor essentielt, at det bliver så nemt som muligt for dig at være elbil-ejer. En ladeboks i høj kvalitet, der fungerer og er til at stole på, er en vigtig faktor for, at du bliver tilfreds med at køre i elbil. 

Easee har med deres ladeboks og tilbehør skabt et eksklusivt og stilrent design. Deres ladekabler er udviklet og fremstillet i Tyskland, mens de fleste af deres andre produkter er skabt i Norge. Det giver et særligt nordisk udtryk og funktionalitet i deres design, og Easees ladebokse er som skabt til et dansk miljøbevidst hjem. 

En smart app giver dig derudover overblik over dine Easee ladebokse og tilbehør. Din ladeboks er altid tilsluttet appen via Wi-Fi eller det indbyggede eSIM. Fra din telefon kan du derfor hele tiden styre opladningsprocessen: du kan justere effektiviteten af opladningen eller planlægge en fremtidig opladning via et angivet klokkeslæt. 

Kvalitet er vægtet højt, og når du køber et produkt hos Easee, har du altid 3 års garanti.

Detaljeret specifikationer: Easee Home ladestation

Dimensioner (ladeboks)H: 256 x B: 193 x D: 106 (mm)
Maks belastningOp til 32A
Ladeeffekt1-faset 7,36 kW / 32A3-faset 22 kWh / 32 AIntegreret belastnings-balancering
LadestikType 2 ladestik
Sikkerhed / adgangskontrolJa. Ladekablet kan ikke fastmonteres, men type-2 ladekablet kan låses og åbnes i ladeboksen, via RFID-brik eller Easee App.
RFID / NFC chiplæserJa
Indbygget DC strømovervågningJa, 6 mA
BelastningsafbalanceringJa, op til 3 ladebokse
Integreret elmålerIndbygget energimåler (MID godkendt elmåler)
Driftstemperatur30ºC til 40 ºC
BluetoothLow Energy (BLE 4.1) 
WIFI2.4 GHz b/g/nIntegreret WIFI med internetforbindelse betyder, at den kan tilsluttes et service abonnement, som refunderer el-afgiften til dig ganske automatisk.
OCPP-klarJa, ladeboksen kan kommunikere med tredieparts- apps, som Monta, via Wifi, så opladning styres efter hvornår strømmen er billigst.

Ofte stillede spørgsmål

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla