Gulvmåtter all-weather til Model 3

Gummi gulvmåtter fra 3D MAXpider KAGU gummimåtter til Tesla Model 3. Formstøbte med kant som sikrer at sne og regnvand bliver på måtten og ikke skader gulvet under måtterne.

100% recirkulerbare of fri for cadmium, bly, latex, og PVC.

Blandt de gulvmåtter vi har fundet til Tesla Model 3 er der 2 som vi har evalueret i forhold til om de er testet for skridsikkerhed, vandtæt, og brændhæmmende, de passer til kvaliteten af en Tesla Model 3 og som opfylder sit formål i forhold til at:

  • Beskytte gulvtæppet i bilen både for og bag (vandtæt)
  • Sikre at måtterne ligger kan fastgøres og ligger fast under førersædet (skridsikkerhed)
  • Brændhæmmende
  • At måtterne blive ved med at se pænt ud efter sne, salt, sten og jord har været trykket ind i bilen i gennem en hel vinter.
  • At materialet er let at rengøre.

Det mærke af gummi gulvmåtter som vi endeligt har valgt at anbefale har den klart højeste kvalitet i forhold til de 5 kriterier for helårs gulvmåtter og bedste pasform til Tesla Model 3.

3D MAXpider KAGU gummimåtterne er produceret i USA men leveres fra Tyskland og kan købes på Amazon. Som en fodnote så kan man også få gummimåtter til bagagerum både for og bag til Model 3.

Prisen for måtterne er kr 1,400 for et sæt med måtter til både forsæder og bagsæder og kan købes på Amazon i Tyskland med levering fra Tyskland.

Se gulvmåtter her på Amazon

Hos danske CarLab kan du også finde nogle gode gummimåtter fra GledRing til din Tesla Model 3.

Se gulvmåtter her hos danske CarLab

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla