Wallbox Pulsar Plus Ladeboks – Den lille, spanske oplader

Wallbox Pulsar Plus ladeboks – Opladeren med alt du har brug for til smart og hurtig opladning af din elbil.

Pris – Wallbox Pulsar Plus

Pris for Wallbox Pulsar Plus er kr. 6.429 – 7.769
Du kan købe din Wallbox Pulsar Plus hos forskellige forhandlere, og prisen varierer kun en smule fra forhandler til forhandler.

I prisen er inkluderet:

  • Ladestander dimension (mm): H: 163 x B: 166 x D: 82, vægt 1 kg (uden ladekabel)
  • Vælg mellem farverne: sort eller hvid
  • Installation gennem Wallbox installationspartner
  • Indbygget kabel
  • 5 års garanti

Prisen afhænger af, om du vælger et ladekabel på 5 eller 7 meter.

Detaljerede tekniske specifikationer på ladeboks

Du kan ansøge om OZEV-tilskuddet, da laderen er energisparefond godkendt.

Fordele og Ulemper ved Wallbox Pulsar Plus ladeboks

FordeleUlemper
Blandt markedets mindste ladebokse
Mulighed for OZEV-tilskud
Kan snakke med tredjepart apps for at håndtere smart opladning
Har wifi og godkendt MID-måler, som kan tilsluttes service-abonnement til refusion af el-afgift

Design og funktion

Producenten Wallbox har været på markedet for elbil opladere siden 2016. Pulsar Plus er det bedst sælgende af laderne på det danske marked. Den støtter fra fra 1-fase/6A/1,4kW og op til 3-fase/32A/22kW.

Det er en af verdens mindste ladebokse, som kun måler omkring 16 cm i bredde og højde. Selve dækslet og laderen er lavet i plast, og kablet er fastmonteret. Det er ikke muligt at bestille laderen uden det fastmonterede kabel. Det fastmonterede ladekabel er praktisk i hverdagen, fordi du ikke skal tage det frem og lægge det væk hele tiden.

Imens laderen ikke er afhængig af wifi, er det en god idé at tilkoble, da du så kan overvåge og fjernstyre ladningen. Samtidig holder wifi-tilkoblingen laderens programmer opdateret hele tiden. Appen ”MyWallbox” giver dig mulighed for at tilgå et væld af funktioner. Du kan f.eks. låse laderen op for andre end dig, styre ladningen til bestemte tider og få overblik over dit forbrug.

Status på opladningen kommunikeres ved hjælp af LED-baren, som sidder på fronten af laderen. Den lyser blå og pulserer, når ladningen er i gang. Når ladningen er færdig, lyser den grøn.

Wallbox Pulsar Plus - ladestander
LED lys
Ladestik type 2
  • LED-baren lyser blå, når ladningen foregår.
  • LED-baren lyser grøn, når ladningen er fuldført.
  • Ladekablet er 5 – 7 meter langt og fastmonteret.

Se Wallbox Pulsar tilbehør

WallBox Pulsar Plus fås i sort og hvid

Laderen fås i farverne sort eller hvid.

WallBox Pulsar Plus Sort

Opladningshastighed

Wallbox Pulsar Plus kan oplade på både 1- og 3-fase. Den kan levere op til 22kWh på en 3-faset installation. Det betyder, at opladningshastigheden er omkring 50 til 65 km per time. Hastigheden afhænger selvfølgelig af, hvor mange watt timer, din elbil bruger til hver kilometer.

Smart opladning

Ladeboksen kan tilkobles internettet, og den er OCPP-klar, hvilket betyder, at du kan forbinde den med tredjepart apps som MyWallbox. Hermed kan du styre opladningen efter, hvornår strømmen er billigst.

Appen lader dig f.eks. planlægge dine opladningssessioner, så du udnytter perioder med billige energipriser. Du kan også overvåge din ladestatus og meget mere.

Tilbehør

Du kan gøre din opladningsoplevelse meget bedre for forskelligt tilbehør. Som nævnt følger ladekablet med, når du køber en Wallbox Pulsar Plus ladeboks. Ud over den, kan du dog tilkøbe et ”Strøm Boost”, en kabelholder eller længere garanti.

Strøm Boost

Du har mulighed for at tilkøbe ”Strøm Boost”, som giver dig løsningen til belastningshåndtering. På den måde undgår du f.eks. overraskende elregninger. Løsningen fungerer på den måde, at den måler dit energiforbrug i hjemmet, og tilpasser det til opladningen, så den stemmer overens med dit lokale elnets kapacitet. Det såkaldte ”Strøm Boost” fås til både 1-fase og 2-fase.

Kabelholder

Selvom ladekablet medfølger i ladeboksen, skal du selvfølgelig opbevare det organiseret. Derfor kan du tilkøbe en kabelholder i de stilrene farver: sort eller hvid. Kabelholderen måler 165 x 142 x 75 mm, og kan installeres både inde og ude. Den er produceret i materialet aluminium.

Ekstra Wallbox-garanti

Er den nuværende garanti er lang nok? Med Wallbox’ udvidede garanti får du 1 eller 3 år ekstra, hvor du ikke skal bekymre dig om en eneste ting. Det giver dig mulighed for at nyde din oplader fuldt ud og uden bekymringer.

Hvorfor købe en Wallbox Pulsar Plus ladeboks?

Der er ikke nogen tvivl om, at fremtiden er grøn, og elbilen er en del af den. Derfor skal det være så let som muligt, at være ejer af en elbil. Den rigtige ladeboks er en stor faktor i din oplevelse af at køre elbil.

Spanske Wallbox har med sin Pulsar Plus ladeboks skabt en lille oplader, som byder på gode muligheder for smartstyring. Samtidig er den perfekt til dig, som ønsker et fastmonteret ladekabel, så du ikke skal have det ind og ud af bilen mellem ladninger.

Smartappen MyWallbox giver dig mulighed for at styre din oplader fra lige, hvor du befinder dig. Her kan du planlægge opladningstider, overvåge ladestatus og meget mere.

Design og kompakthed vægtes højt, når du køber laderen hos Wallbox. Derfor har du 5 års garanti.

Detaljerede specifikationer: MyWallbox Pulsar Plus

Dimensioner (ladeboks)H: 163 x B: 166 x D: 82 mm
Maks belastningOp til 32A (justeres af bruger)
Ladeeffekt1-faset 1,4 kWh / 6AOp til 3-faset 22 kWh / 32A
LadestikFås med Type 1 eller Type 2 ladestik
Sikkerhed / adgangskontrolJa via app. Det er muligt, at låse og åbne ladekablet via MyWallbox appen.
RFID / NFC chiplæserNej
Indbygget DC strømovervågningJa, 6 mA
BelastningsafbalanceringJa (kan vælges som tilkøb)
Integreret elmålerJa (MID-måler kan vælges som tilkøb)
Driftstemperatur– 25ºC til +40 ºC
BluetoothJa
WifiJa
OCPP-klarJa, Wallbox Pulsar Plus kan kommunikere med apps som MyWallbox appen og portalen, så du kan styre opladningen efter, hvornår strømmen er billigst.

Ofte stillede spørgsmål

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla