Guide til den billigste og bedste Tesla forsikring

Find og sammenlign

Find og sammenlign priser på Tesla forsikringer. Det kan betale sig at gøre forarbejdet. Der er mange penge at spare.

Indhent tilbud fra selskaber

Det er altid en god idé at indhente tilbud fra flere bilforsikringsforsikringsselskaber. Der er store prisforskelle og du kan altid forhandle dig til et bedre tilbud.

Find Tesla Forsikring

Find den bedste og billigste
Tesla forsikring

Forsikring på under 5 minutter

Find den bedste og billigste Tesla forsikring på kun 5 minutter!

Vælg din bil

Og få skræddersyet tilbud til dine behov.

Sammenlign nemt

Sammenlign alle forsikringstilbud og vælg det der passer bedst til dig.
Tesla Forsikring

Når du køber en Tesla, er det vigtigt med en god bilforsikring. Det er altid lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring som dækker personskade og andres køretøjer. Har du en dyr Tesla, er det ligeledes en rigtig god idé at tegne en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker brand, tyveri, glas, og til tider vejhjælp (Oftest et tilvalg), og samtidig dækker den også skader hvis du fx. skulle køre galt. 

Uden en kaskoforsikring risikerer du nemlig at stå med en dyr regning. 

Undersøg derfor markedet, sammenlign bilforsikringer fra forskellige selskaber, og prøv så vidt muligt at forhandle dig frem til en bilforsikring med flest mulige fordele. 

Den gode bilforsikring

Når du skal have en bilforsikring til en Tesla er det vigtigt du vælger den rigtige. Der findes nemlig forsikringer som er decideret tilpasset elbiler, da elbiler har noget andet udstyr end traditionelle biler, såsom et ladekabel. Sørg derfor altid at hør forsikringsselskabet om de eksempelvis dækker ladekablet hvis det skulle gå i stykker. 

En god bilforsikring til en Tesla bør som minimum indeholde følgende:

 • Bilforsikringen dækker mistet eller beskadiget ladekabel
 • Vejhjælp i tilfælde af at batteriet løber tør for strøm
 • Gratis lejebil hvis din egen er på værksted
 • Glasskade

Når du modtager et forsikringstilbud til en Tesla, så brug tiden på at sætte dig godt ind i tilbuddet. Nærlæs tilbuddet og vær sikker på forsikringen dækker det som er relevant for dig.

Find Forsikring

Sådan finder du en billig Tesla bilforsikring

Er du på jagt efter en god og billig bilforsikring til Tesla Model 3 / S / X, har vi lidt gode råd til dig. Selvom Tesla biler har været på det danske bilmarked i noget tid er der stadig stor prisforskel på en Tesla forsikring i de forskellige bilforsikringsselskaber. 

Priserne på en Tesla forsikring varierer nemlig meget mere end andre fossil-drevet biler.

Derfor varierer priserne meget

Flere undersøgelser viser at der er et meget stort spændt fra den billigste til den dyreste bilforsikring og priserne kan variere op imod flere tusinde kroner.

Sådan finder du en billig Tesla forsikring

Årsagen skal findes i at Tesla biler er så nye og revolutionerende og derfor har forsikringsselskaberne ikke meget historisk data der viser hvor mange uheld og skader der er. Man ved kort sagt for lidt, hvilket også betyder at det er svært for forsikringsselskaberne at give en rimelig pris på din Tesla forsikring. Mange forsikringsselskaber skønner blot prisen, ud fra hvad de tror, hvorfor priserne svinger rigtig meget. Du kan derfor sagtens opleve at du får en dyr pris et sted, men en billig pris et andet sted for samme type af forsikring.

Dine muligheder for at finde en god og billig bilforsikring er kort sagt: – Sammenlign flere tilbud fra forskellige selskaber!

Vi samarbejder med Findforsikring.dk. Her kan du med få klik få en oversigt over tilbud på Tesla bilforsikringer. Er der et tilbud du finder interessant eller ønsker yderligere dialog omkring skal du blot vælge forsikringstilbuddet og forsætte den videre dialog. Et godt tip vi kan give dig med på vejen er at ikke nøjes med den pris du bliver præsenteret for. Ring efterfølgende til selskabet og forhandle dig frem til en bedre pris. Husk på at forsikringsselskabet jo netop gerne vil have dig som kunde. 

Det er gratis at sammenligne tilbud, og prøver du ikke at forhandle om prisen opnår du heller ikke en bedre pris. Så brug den tid der skal til, det er godt givet ud i sidste ende.

Det er meget nemt at finde forsikringstilbud til din Tesla, du skal blot gøre følgende:

 • Vælg type af forsikring – Her vælger du naturligvis bilforsikring
 • Udfyld data om dig selv og bilen
 • Modtag og sammenlign tilbud gratis

Tesla Forsikring

Har du valgt at du skal købe en ny Tesla, kræver det også du køber en bilforsikring. Når du køber en Tesla vil de prøve at tilbyde dig en bilforsikring som hedder InsureMyTesla hvor du vil blive tilbudt en bilforsikring som der er lavet i samarbejde med Codan. Vi anbefaler dog at du selv undersøger markedet for alternative bilforsikringer, da Codan & Tesla ikke er kendt for at være hverken de bedste eller billigste på markedet når det kommer til bilforsikringer. 

En god tommelfingerregel er altid at få mindst 3 forskellige forsikringsselskaber og til at lave et tilbud til dig, udfra din bil, ønsker og behov. På den måde har du lidt at sammenligne og du kan nemt se hvad du får af fordele og priser ved hvert forsikringsselskab. 

Hvad koster en Tesla forsikring?

Kort sagt, der findes ikke nogle faste priser på en Tesla forsikring. Der er nemlig rigtig mange faktorer der spiller en rolle når du skal indhente et forsikringstilbud. Heriblandt alder, hvor mange år du tidligere har haft en bil, samt bilens pris, hvor du bor henne i landet mv… Det er også meget forskelligt hvad de forskellige forsikringsudbydere lægger mest vægt på, hvorfor du sagtens kan finde en billig forsikring et sted, hvor den er dyr et andet sted, ud fra de informationer du har indtastet. 

En anden tommelfingerregel er også, jo større selvrisiko du vælger, des billigere bliver din forsikring som regel også. Vi kan ikke anbefale du sætter en meget høj selvrisiko, for er uheldet ude kan det ende med at koste dig dyrt. 

Vi anbefaler at du gør et grundigt forarbejde og undersøger flest mulige forsikringsselskaber og de tilbud og fordele de kan tilbyde dig. Du bør ligeledes en gang årligt at få tjekket op på din bilforsikring, da priserne kan ændre sig markant. Ved nogle selskaber falder priserne markant efter blot 1-2 års skadefri kørsel, samt kan hele din forsikringsprofil ændre sig, hvilket kan gøre du kan spare rigtig mange penge på bilforsikringen til din Tesla. Det kan også være en fordel at samle forsikringerne hos et selskab, da det typisk giver en god besparelse på dine forsikringer samlet set.

Er Tesla dyrere i forsikring?

Nej, en Tesla er ikke dyrere i forsikring end andre elbiler til samme pris. Prisen på forsikringen er afhængig af bilens pris og ikke om den er af mærket Tesla eller et andet mærke. Prisen for forsikring af en elbil kan, hos nogen forsikringsselskaber, være højere fordi de ikke har tilstrækkelig med erfaringer med prisen, og hvor ofte, elbiler får skader i forhold til andre biler. Så det er meget vigtigt at du indhenter flere forsikringstilbud så du får den billigste forsikring.

Billig Tesla forsikring

Dan dig et hurtigt overblik over hvad en Tesla forsikring koster. Forsikringspriserne til modeller som Model 3 & Model S kan variere rigtig meget fra forsikringsselskab, hvorfor det godt kan betale sig at bruge tiden på at danne sig et overblik og sammenligne priser og fordele på hvad en bilforsikring til en Tesla koster. En grundigt forarbejde er vigtigt hvis du ønsker at spare mest muligt.

Hvis du har haft din Tesla i flere år og søger en billigere pris, kan det ligeledes betale sig at gøre sig et grundigt arbejde. Vi anbefaler du prøver at kontakte flere selskaber for at høre hvad de kan gøre for dig.

Når du skal have en pris på en forsikring til en Tesla er din tidligere skadeshistorik meget væsentlig. Forsikringsselskaber er nemlig glade for kunder uden for mange skader, og du kan derfor stå i en fordelagtig position, hvis du har kørt skadefri i mange år. 

Tesla model 3 forsikring

At forsikre en Tesla Model 3 er umiddelbart en del billigere end at skulle forsikre en Tesla Model S eller Model Y. Dette er grundet Tesla Model 3 er en billigere bil end andre Tesla modeller. Model er 3 hidtil Tesla’s billigste, men måske også bedste model. Generelt set er forsikringer på elbiler billigere end de almindelige traditionelle biler som fx. Audi,  Mercedes eller BMW, som Tesla ofte bliver sammenlignet med. 

Ejer du en Tesla Model 3, eller en af de andre modeller, så sørg for at have en god forsikring på din Tesla. En god forsikring indeholder både kasko- og ansvarsforsikring, hvilket beskytter dig økonomisk hvis uheldet skulle være ude. 

Vi anbefaler du som minimum altid indhenter 3 tilbud på bilforsikringer til din Tesla Model 3.

Tesla model S forsikring

Ejer du en Tesla Model S eller overvejer du at købe en, skal du være opmærksom på at din Tesla forsikring vil blive dyrere end hvis du købte lillebror Model 3. Tesla Model S er en dyrere bil, hvorfor de fleste forsikringsselskaber også har en højere forsikringspræmie på sådanne en Model. Det er stadig muligt at finde en god forsikring til Tesla Model S hvis bare man gider at bruge tiden på at undersøge markedet. Der er nemlig rigtig mange penge at spare på en Tesla Model S forsikring. 

Sørg altid for at indhente forsikringstilbud fra flere forsikringsselskaber og sørg for at forhandle med dem. De fleste forsikringsselskaber vil rigtig gerne have dig som kunde, hvorfor de også er til at snakke med når det kommer til priser på en forsikring til en Tesla Model S. Der kan altid skrues på diverse ting for at give dig en bedre og skarpere pris. 

Tesla model X forsikring

Ejer du en Tesla Model X med de karakteristiske mågevingedøre, eller overvejer du at få købt en, skal du, ligesom ved de andre modeller, gøre dig selv den tjeneste, at indhente forsikringspriser fra forskellige forsikringsselskaber. Det er ikke nødvendigvis sådan, at dit nuværende forsikringsselskab vil kunne tilbyde dig den billigste Tesla forsikring, eller den bedste for den sags skyld. 

Du kan nemt indhente priser og tilbud fra forsikringsselskaberne ved at benytte de gratis sammenligningstjenester som Findforsikring.dk. Codan har typisk nogle gode forsikringer til Tesla biler, men pris og dækning kan stadig variere for model og selskab. Brug linket længere op i artiklen, indtast model eller nummerplade, og få i løbet af få øjeblikket 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Sammenlign Tesla bilforsikringer

Det er altid en god idé at indhente flere forsikringstilbud, når du skal finde den bedste of billigeste Tesla forsikring. Priserne på forsikringer varierer meget og det er værd at gøre et ordenligt forarbejde for at finde en en god og prisvenlig teslaforsikring. 

Priserne kan variere alt mellem 10 – 15 % fra tilbud, hvilket kan betyde en del penge. Vi anbefaler du sammenligner tilbud fra minimum 3-4 selskaber, hvor du tilvælger bl.a. mellem Ansvar, Kasko, og eventuel udvider med fri-skade og udvidet glasdækning.

Vi samarbejder med Findforsikring.dk, og vi anbefaler du finder en god og billig bilforsikring til din Tesla herigennem. Du kan sammenligne nemt og hurtigt. Se får prisoversigt med det samme, samt hvad hver forsikring dækker, også tager det max 5 minutter at få et godt tilbud på en Tesla forsikring. Det er gratis at sammenligne forsikringerne, og finder du en forsikring kan du bede selskabet om at kontakte dig ift til det tilbud du bliver præsenteret for.

Hvad koster en forsikring af Tesla Model 3?

Prisen på elbilen er afgørende for, hvor meget du skal betale for din bilforsikring. Tesla Model 3 er noget billigere end Model S, og det har også betydning for prisen. Endvidere er prisen også påvirket af, hvor høj en selvrisiko, du vælger. Udover bilens værdi, samt selvrisiko, spiller det naturligvis en betydningsfuld rolle, hvor gammel du er, i hvilket område ligger din bopæl, hvor mange år har du kørt skadesfri, og hvor mange kilometer påtænker du at køre om året.

Vi vil anbefale dig 3 metoder, til at finde den optimale pris på din Tesla forsikring.

 1. Kontakt dit nuværende forsikringsselskab, og indhent en forsikringspris på din Tesla
 2. Kontakt FDM, som Forbrugerrådet Tænk Penge i 2020 kårede som “Bedst i test”, når det gælder forsikring til din elbil.
 3. Brug en prissammenligningstjeneste som Findforsikring.dk, som nemt og hurtigt vil give dig tilbud, du kan sammenligne med de 2 førstnævnte

Hvad koster en Tesla Model S forsikring?

Prisen på elbilen er afgørende for, hvor meget du skal betale for din bilforsikring. Alle vil selvfølgelig gerne have en billig forsikring af sin Tesla Model S, selvom prisen ikke altid skal være afgørende. Model S er noget dyrere end Model S, men til gengæld har den potentielt flere år på bagen. Som nævnt ovenfor, så gælder det, at prisen på din elbilforsikring, ligesom ved almindelig bilforsikring til brændstofsbiler, er afhængig af: din alder, din bopæl, skadesfri kørsel samt valgte selvrisiko.

Vi vil anbefale dig 3 metoder, til at finde den bedste pris på forsikring af Tesla Model S elbil:

 1. Kontakt dit nuværende forsikringsselskab, og indhent et forsikringstilbud
 2. Kontakt FDM, som Forbrugerrådet Tænk Penge i 2020 kårede som “Bedst i test”, når det gælder forsikring af elbiler generelt
 3. Brug en prissammenligningstjeneste som Findforsikring.dk, som nemt og hurtigt vil give dig tilbud, du kan sammenligne med de 2 førstnævnte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla