ZapTec Go ladeboks – Grøn, norsk premium-teknologi

ZapTec Go ladeboks – Her får du alt, hvad du har brug for til en smart og hurtig opladning af din elbil.

Pris – ZapTec Go ladestation

Pris for ZapTec Go ladestation er omkring kr. 5.550

Uanset hvor du køber din Zaptec Go ladestation, så varierer prisen kun ganske lidt.

I prisen er inkluderet:

  • Ladestander (dimension (mm): H: 242 x B: 180 x D: 75), vægt: 1,3 kg
  • Sort bagplade
  • Vælg en frontplade i en af 6 farver: Asphalt Black, Cloud White, Rock Grey, Midnight Blue, Moss Green, Wood Brown
  • 5 års garanti
  • Hverdags-support og software-opdateringer

Der medfølger ikke ladekabel, men det kan tilkøbes separat.

Detaljerede tekniske specifikationer på ladeboks

Pris på installation (estimat):

  • Ca. kr. 3.894 – 11 kW standardinstallation
  • Ca. kr. 5.600 – 22 kW standardinstallation

Zapp tilbyder installation (kr. 5.600) og ZapTec Go ladestation (kr. 5.555), samt service abonnement inkl. refusion af el-afgift. Det er alt, du har brug for, fra det samme firma.

Fordele og Ulemper ved ZapTec Go ladestation

FordeleUlemper
Lille og kompaktAppen får ikke mange pæne ord med på vejen. Den er besværlig at installere, ingen notifikationer når opladning er afsluttet, og opladningsdata kan kun ses på webportalen, ikke via appen.
Den eneste elbil oplader, som har godkendt DC-overvågning
Kan snakke med tredjepart apps for at håndtere smart opladning
Har wifi og godkendt MID-måler, som kan tilsluttes service-abonnement til refusion af el-afgift

Appen er egentlig den eneste årsag til, at Zaptec Go ikke får topkarakter. Ladestationen er nemlig rigtig god.

Design og funktion

ZapTec Go skiller sig designmæssigt klart positivt ud blandt de andre ladestandere på markedet. Den er lille, kompakt og kommer i flere forskellige farver. Samtidig kommer den med RFID-identificering, så du kan låse opladeren med din NAF ladebrik.

ZapTec Go vandt REDDOT Design Award i 2022, og er udnævnt til at være den bedste oplader i 2022 af Norsk Automobil Forening.

Du kan forbinde ZapTec Go med ”Monta” appen samt ”Smart Charge”, så du kan oplade, når strømmen koster mindst eller er mest miljøvenlig mv. Det er en smart funktion, som gør, at du får mest muligt ud af laderen.

Til let montering har laderen et indbygget vaterpas samt løsninger, så elektrikeren undgår at miste de små dele under installationen. Vi synes, det er rart, at de har tænkt på elektrikeren.

Selvom ladekablet ikke medfølger, så kan du tilkøbe Type 2 kablet i en længde fra 3 til 10 meter. Til ophæng af kablet tilbyder Zapp 2 forskellige kabelholdere, som du også kan tilkøbe.

Du finder forskellige kabelholdere her: Kabelholder

  • LED-ringen viser, om opladningen er i gang, eller om der afventes en smart opladning.
  • Ladestikket er type 2. Du kan låse ladekablet permanent via en app eller din RFID-brik.
Zaptec go ladeboks
LED lys
Ladestik type 2

Se ZapTec Go tilbehør

Zaptec Go ladestation fås i flere farver

Laderen fås i Asphalt Black, Cloud White, Rock Grey, Midnight Blue, Moss Green, Wood Brown

zaptec go asphalt Black
zaptec go Midnight Blue
zaptec go Moss Green
zaptec go Rock Grey
zaptec go Wood Brown

Opladningshastighed

ZapTec Go ladeboksen kan både oplade på 1-fase og 3-fase. Samtidig kan den levere op til 22 kW, når du lader med en 3-faset installation.

Muligheder for smart opladning

Da ZapTec Go har indbygget en ”Class B” elmåler, er den godkendt til elrefusion. Abonnementet er valgfrit, og du får refunderet et bestemt beløb for den strøm, der bliver brugt på at oplade din el-bil.

Du kan forbinde ladeboksen med tredjepart apps, og hermed styre opladningen fra farten, så du får strømmen, når den er billigst.

Tilbehør til Zaptec Go

Vil du gøre din oplade-oplevelse mere spændende? Der er selvfølgelig en del forskelligt udstyr, du kan vælge at investere i til din ZapTec Go ladeboks. En af mulighederne er det ladekabel, der, som nævnt, ikke følger med, når du køber din ZapTec Go ladestation. Den købes som ekstra tilbehør. Udover denne finder du en del andet smart udstyr, og du kan se de forskellige muligheder her.

Ladekabel

Fordi der ikke følger et ladekabel med til din ZapTec Go ladeboks, så har du ikke muligheden for at fastmontere dit ladekabel. I stedet kan du investere i et ladekabel, som passer perfekt med din ladeboks.

En af mulighederne er at købe et Type 2 ladekabel fra Zapp Mobility. Det fås i længderne 3, 5, 10 og 7,5 meter. De valgfrie længder giver dig øget fleksibilitet under din opladning. Kablet er i høj kvalitet, og kan oplade med 32A. Samtidig kan du tage det med, når du er på farten, da det også kan oplade på de offentlige standere, hvor der er type 2 udtag. Du kan låse kablet til din Zaptec Go ladeboks, så du slipper for, at det bliver stjålet.

Læs mere om ladekabler her

Kabelholder

Når du investerer i et ladekabel, skal du selvfølgelig også have en kabelholder. Kabelholdere er holdbare og robuste. De kan modstå den høje belastning fra de tunge ladekabler i lang tid. En mulighed er Zaptec Chill Kabelholder, som passer imponerende godt ind i omgivelserne med sin sorte og stilrene farve.

Hvorfor skal du købe en ZapTec Go ladeboks?

ZapTec Go er en kraftig, lille elbil oplader, som får gode vurderinger i test. Den dækker alle strømnet, og lader dig lade med op til 22 kW. Udseendet er kompakt og kommer i flere forskellige farver, hvis du ikke ønsker et neutralt look.

ZapTec Pro er både designet og fremstillet i Norge. Den er proppet med grøn norsk teknologi, og er verdens mindste oplader på 22 kW. Den nye teknologi gør, at Zaptec Go er fremtidssikret og altid opdateret. Den er altid online med enten 4G eller wifi. Det giver dig også mulighed for at få elrefusion og dermed spare på elregningen.

Denne ladeboks har hele 60% færre dele end konkurrenternes. Derfor tilbyder den en let installation, som elektrikeren kan gøre på afstand. Det er en af de lettelse ladebokse på markedet at installere.

Det eneste minus ved Zaptec Go er mobil appen, som vi er sikker på bliver meget bedre, men som den er nu, er den både vanskelig at installere, og vanskelig at bruge når man vil bestemme, hvornår opladning skal starte og slutte. Vi synes også, at det kunne være godt at modtage notifikationer, når opladningen er afsluttet og starter.

Detaljerede specifikationer: ZapTec Go Ladestation

Dimensioner (ladeboks)H: 242 x B: 180 x D: 75 (mm)
Maks belastningOp mod 32A
Ladeeffekt1-faset 7,4 kW / 32A 3-faset 22 kWh (TN-netværk / 32A 3-faset 12,7 kWh (IT-netværk
LadestikLadestik type 2
Sikkerhed / adgangskontrolJa, men det er ikke muligt at fastmontere ladekablet, men det kan åbnes og låses i ladeboksen via f.eks. RFID-brik.
RFID / NFC chiplæserJa
Indbygget DC strømovervågningJa – 6 mA
BelastningsafbalanceringJa, op til 3 ladebokse
Integreret elmålerIndbygget ”Class B” elmåler
Driftstemperatur– 30ºC til + 40 ºC
BluetoothBluetooth lavenergi (BLE 4.1)
WIFI4G LTE-M samt 2,4 GHz Wifi, som altid er tilsluttet.
OCPP-klarJa, ladestationen kan kommunikere med tredjepart apps som Monta og Smart Charge, så opladningen kan styres efter tidspunkter, hvor strømmen er billigst.

Ofte stillede spørgsmål

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla