Tesla Model 3 trådløs oplader

Træt af ledninger og USB kabler i bilen, så overvej at invester i dette produkt. 

Det er muligt at få komplet trådløs opladning til sin telefon i sin Tesla Model 3. Du oplader din telefon imens du er på farten, også er der endda plads til 2 telefoner.

Tesla Model 3’s trådløse oplader er et kanon produkt til når man er på farten. Det er super smart, det er nemt, også passer produktet perfekt ind i en allerede teknologisk smart bil. 

Udover at selve produktet er smart i sig selv, er opladeren også pæn, og ikke mindst funktionel. Det er muligt at kunne “Quick charge” sin telefon, hvilket gør opladningen går langt hurtigere end hvis du oplader med almindeligt USB-kabel. 

Den kan naturligvis bruges med nyeste iPhone, og faktisk helt ned til iPhone 7-8 i visse tilfælde. Det anbefales dog du lige undersøger om din egen telefon understøtter trådløs opladning, for ellers står du med et ubrugeligt produkt. 

Man slipper også for at opladeren skrider rundt når man kører, da bunden er lavet med en anti-slip gummibund.

Er du på jagt efter en trådløs oplader til din Tesla Model 3, finder du ikke bedre pt. Den er topmoderne i lækkert design, som passer som smurt i midterkonsollen, og går generelt rigtig godt til resten af Model 3’s interiør. Opladeren virker med alle nyere telefoner som understøtter trådløs opladning.

Det eneste negative at nævnte om dette produkt er at den kun desværre kun passer i en Tesla Model 3. Model S/X/Y ejere må på jagt efter andre alternativer.

Prisen er omkring de 350,- DKK, hvilket egentlig ikke er så galt for et super godt produkt som løser et reélt problem.

Se trådløs oplader

4 kommentarer til “Tesla Model 3 trådløs oplader”

 1. Hej, Jeg har 2 spørgsmål, som jeg håber I kan hjælpe med.
  Jeg har en Tesla 3 fra 04-2020 men der står i linket til ”Tesla Model 3 trådløs oplader” https://www.amazon.de/dp/B07W5V3ZTV/?language=en_GB&tag=teslaklubben-21 , og at den oplader er ”….specially designed for your 2017 2018 2019”. Så passer den måske ikke til model 2020?
  Kan I anbefale en til 2020?

  Det andet er prisen, €33.99, det svarer ikke til 800 kr, så måske er det slet ikke det rigtige link?

  Hvilken trådløs mobiltlf oplader kan I abefale til en Tesla 3 fra 04-2020?

  PFt,
  mvh Safija

  Svar

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla