3 fede alufælge – Tesla Model 3 fælge

Som standard kommer Tesla Model 3 med 2 typer af forskellige dæk og fælge. Køber du Standard modellen, eller Long Range, får du AeroWheels som medfølger. som standard.

Under hjulkapslen sidder der nogle 18” fælge som i vores øjne gør det meget fint.

Tesla model 3, 18” fælge

Du kan også vælge at opgradere til en 19” lys grå fælge, som er super lækker, men også meget “Tesla”, og måske en anelse for “kedelig”.

Tesla model 3, 19" fælge

På Model 3 Performance modellen får du som standard 20” performance fælge. Disse kan ikke tilkøbes til hverken Standard Range eller Long Range modellerne, når du bestiller bilen på Tesla’s hjemmeside. 

Tesla Model 3, 20” performance fælge

Det er ikke et bredt udvalg af fælge, man har, for at give sin bil et unikt udtryk, men fælgene er en af de ting, som kan gøre meget for bilens udseende og det indtryk den giver.

Vi har derfor taget et nærmere kig på 3 forskellige alufælge til Tesla Model 3, som vi mener folk vil vende sig om efter en ekstra gang efter, når du kommer glidende forbi i din Tesla.

Du får først overblikket her, og længere nede kan du læse vores anmeldelse af fælgene.

Tesla Model 3 fælge, som vil stå godt til din Tesla

Tesla fælgTommerPrisniveauVurdering
AEZ StraightAEZ Straight Black/polished20″$$$5/5 – læs review
ATS-RacelightATS Racelight20″$$$$4/5 – læs review
DOTZ CP5DOTZ Wheels CP5 Black Front Polish18-20″$$4/5 – læs review

Tesla fælge – AEZ Straight Dark

Tesla Alufælge - AEZ Straight Dark

En rigtig flot fælge, som vil se godt ud på de fleste biler. Den er både sporty og elegant. Den alufælge fås også i sort / poleret, hvis ikke man er til de grå grafit-finish. Grafit er det nye hotte hos mange bilejere, hvorfor denne populære fælg er med i vores anbefalinger. 

Fælgen er 10 egede, og giver en enorm visuel dybde, da den kurver “indad” og fremhæver Tesla Model 3’s design, og lader hele bilen komme til rette. Bestemt en anbefaling værd herfra.

Se fælge

Tesla Alufælge – ATS RACELIGHT 20

Tesla Alufælge - ATS RACELIGHT 20

Denne fælg vi kommer til her, skal bare med på listen. Hvis du kender Tesla superbil, Tesla Roadster, så har du måske lagt mærke til fælgene på denne skønhed. Hvis ikke kan du se den her.

Tesla Alufælge - ATS RACELIGHT 20

Vi synes det er et virkelig fedt design, ikke kun hele bilen, men også fælgen. Men kan man få denne fælge til en Model 3? Ikke umiddelbart, da den er helt unik for Tesla Roadster, men vi er gået på jagt efter noget lignende, og er kommet frem til ATS Racelight fælgen, som minder om Tesla Roadster fælgen på mange måder. En sort fælge som har et “racing” udtryk, som kan være med til at give din Tesla Model 3 et helt unikt udtryk.

Se fælge

Tesla fælge – DOTZ CP5 20″

Denne alufælge er en af vores absolut favoritter. Nøj hvor pynter disse fælge bare en bil. Uanset om du ejer en Audi, Tesla Model S eller Tesla Model 3 sidder de bare og pynter. 

Tesla Alufælge - DOTZ CP5 20"

En rigtig flot designklassiker med en helt unik asymmetri. Hele fælgen giver bilen og selve hjulet dybde og giver bilen et kraftfuldt udtryk. En flot fælge som vil pynte enhver bil.

Tjek den ud her. Start med at indtaste model og årgang, og så hvad der passer godt til. Du har mulighed for et lækkert 3D-view på din Tesla med de valgte fælge.

Se fælge

Skriv en kommentar