Model 3 Aero wheel caps

Der er ikke noget, som når din Model 3 står ud fra mængden af andre. Fjerner man hjulkapslen, der sidder som standard på en Model 3 Standard eller Long range, vil du finde nogle flotte fælge, men der mangler lige prikken over i’et før man kan se, at det er Tesla fælge.

Nemlig et Tesla Model 3 Aero Wheel Cap Kit. Dette gør du, at får et Tesla logo i midten af dine alufælge, samt at du får tilhørende møtrikker og låg/hætte, som passer perfekt dertil – og så ser det drøn-godt ud!

Det er utroligt, så lidt der skal til, for at få bilen til at se endnu skarpere ud, end hvad den allerede er i forvejen. 

Det er muligt at købe dem i forskellige farver, som hvid, rød og sort, og de passer til alle Model 3 modeller. Aero Wheels Caps er specialdesignet til Tesla ejere, netop med formålet at du kan få din Tesla Model 3 til at skille sig ud fra andres.

Med disse monteret, giver det bilen et langt mere rent, iøjnefaldende og sporty udseende, og de er utroligt nemme at montere og burde ikke tage mere end 5-10 minutter. 

For dig, som er interesseret, kan du se nedenstående video, som viser dig hvordan du monterer wheel cap kit’et.

Vi skulle mene, at det er muligt at købe dem hos Tesla til omkring $50 dollars, som svarer til lige omkring 340,- DKK

Vi har dog fundet dem endnu billigere på Amazon, hvor det er muligt at finde dem til ca. $34 dollars inkl. levering, som er omkring 220,- DKK – Så ved at købe dem på Amazon kan man altså opnå en lille besparelse. 

Køb dem på Amazon.com til ca. 220 kr. her:

Se Aero Wheel Caps på Amazon

Du kan også finde et ligeså godt alternativ på Amazon.de (tyske), og så risikerer du heller ikke told. Her kan du faktisk finde dem med levering for ca. 190 DKK:

Se Aero Wheel Caps på Amazon.de

Skriv en kommentar