3 accessories du ikke kan undvære som Tesla ejer

Tesla bilerne har efterhånden været på det danske marked i nogle år, og selvom Tesla bilerne indeholder meget udstyr, komfort og convenience er der stadig noget tilbehør man godt kunne bruge.

Vi har taget et nærmere kig på nogle ting vi mener er super smarte og man bør eje.

Hold forruden ren

Du kender det nok. Forruden bliver hele tiden beskidt, og vinduesviskerne har svært ved at tage alt snavs, og dit udsyn bliver mindsket.

Dette produkt er genialt til at komme det problem til livs. Nanobehandlingen på forruden gør, at blandt andet regn meget let perler af og dine vinduesviskere uden problemer kan fjerne snavs og insektrester. Særligt en stor fordel eftersom Tesla’s automatiske vindueviskning – som alle med Tesla har erfaret – ikke virker tilfredsstillende!

Selv om vinteren kan du nemt fjerne frost på ruden, da frosten ikke kan sætte sig ordenligt fast pga af nano-forseglingen. Hver behandling holder op til 6-12 måneder.

Alt i alt, et uundværligt produkt hvis du ønsker dig en ren forrude.

Du kan vælge enten produktet fra NanoCover, eller en billigere ruderens, som også lægger et beskyttende nanolag. Se Nano produkter til ruderne her.

Hold alle ruder og spejle rene med NanoCovers produkter

Nanogrip

Du kender det måske, du har ting liggende i bilen, og som ender med at flyve rundt når du kører. Det kan NanoGrip løse.

Det er en klæbende måtte, der gør du ikke længere har behov for en holder til din telefon, eller andre normalt fastmonterede installationer.
Måtten kan placeres på bilens rat eller instrumentbræt, og herefter kan du montere den genstand du vil have til at sidde fast. Tingene bliver siddende, selv under hårde opbremsninger og skarpe sving.
Det er mest beregnet til smågenstande, såsom en telefon eller andet.

Nano Grip kan du ikke købe mere, men vi har fundet nogle gode alternativer på Amazon:

Køb dashboard pad her

Easee Lite Ladestation

Dette er måske en af verdens bedste ladestationer, og er specielt designet til skandinaviske vejrforhold, også ser den også bare rigtig godt ud. En ladestation der ikke blot er minimalistisk i design, men som også ikke er kæmpe stor. Ladestationen vejer kun 1.5kg.

Ejer du mere end en Tesla, eller andre elbiler for den sags skyld, kan du koble dem til denne ladestation. Den kan tage op til 3 forskellige ladere. Ladestationen finder selv ud af at afbalancere hinanden. Dermed får du hele tiden maksimalt ladestrøm lige meget om det er 1 eller 3 biler der er koblet til til.

Køb ladestationen her

Skriv en kommentar