Flotte alufælge til sort Tesla Model 3

Har du en sort Tesla Model 3, og har du overvejet at finde et sæt nye lækre alufælge, der står godt til den sorte lak?

Faktisk er sort en af de mest populære standardlak, når der købes en ny Tesla. Sort og hvid er stort set lige populære. Uanset hvilken farve, din Tesla har, så vil mange fælge gøre sig flot ud, da bilen i sig selv er et designmæssigt vidunder. Ikke desto mindre, er der bare nogle fælge, der står bedre til bestemte farver, end andre.

De 2 standardfælge, som kan vælges ved bestilling af en Tesla Model 3, er en smule kedelige, hvis du spørger os. Du kan vælge den klassiske 18″ Aero-fælge og den 19″ Sportsfælge. Men du kan faktisk finde et stort udbud af uoriginale fælge til Tesla, som uden problemer passer, og som kan forstærke udseendet af din Tesla, om det skal være mere klassisk eller mere sporty. Vi giver dig nogle eksempler i artiklen her.

Tesla Alufælge – Brock B32 Grey Polished

Første førstevalg af en flot fælge, som står godt til en sort Tesla Model 3, er Brock B32 Grey Polished, som kan fås i 18-20″. I vores illustration her, har vi valgt at style Tesla’en med en 19″ fælge. Det skal helst være 19″ eller 20″ for at fælgen rigtig kommer til sin ret:

Brock B32 Grey Polished inkl. sommerdæk, koster fra 3.845 kr./stk. Vælg din Tesla Model 3, når du klikker dig ind, og vælg herefter den rette fælge med dæk.

Du kan bestille Brock B32 Grey Polished alufælge her

AEZ Steam Gunmetal polished 20″ alufælge

Denne sporte og “lette” fælge står rigtig godt til en sort Tesla. Lige som Borbet fælgen (som du kan læse om her), får du den Tesla til at fremstå som en sand perle på vejen.

Du kan bestille AEZ Steam Gunmetal alufælge her

Tesla Alufælge – Brock B32 Matt black

En sort Tesla med matsorte aluefælge ser rigtig flot og sporty ud. Det er et valg til den lidt mere vovede Tesla-ejer, som gerne vil have en mere sporty udseende Tesla.

I vores illustration har vi denne gang valgt at style Tesla’en med et sæt i 20″ fælge. Du kan få fælgen i 18-20″. Fælgen i matsort er en anelse billigere end varianten poleret grå. Et komplet sæt med dæk koster ca. 16.000 kr. og kan bestilles hos flere forhandlere, bl.a. Daekonline.dk – du finder direkte link under billedet.

Brock B32 Matt black inkl. sommerdæk, koster fra 4.005 kr./stk. Vælg din Tesla Model 3, når du klikker dig ind, og vælg herefter den rette fælge med dæk.

Du kan bestille Brock B32 Matt black alufælge her

Skriv en kommentar