En flot alufælge til Tesla Model S

Borbet Gloss Alufælge til Model S. En flot fælge der gør Model S kommer til sin ret

Vi har indtil videre haft en meget mild vinter, og inden længe banker foråret på igen og det bliver tid til at få sommerdæk på fælgene. 

Når man nu har investeret i en flot og lækker bil som Tesla Model S, hvorfor så ikke gøre bilen look lidt mere eksklusivt. 

Når man ser en bil suse forbi en på vejen er der mange ting at bemærke, herunder fælgene. Det er en af de dele på en bil som gør bilen skiller sig markant ud fra andre biler. 

Teslaklubben har fundet denne flotte fælge som vil få Tesla Model S til at shine lidt mere i forårs og sommersolen. 

Fælgen giver en anden dimension af look og stil til Model S, end de normale fælge som medfølger til Model S, og ser i vores øjne bare super flotte ud. 

Det er en 20” alufælge som på sin vis minder lidt om turbine-fælgene, dog stadig med sit helt eget unikke look. 

Fælgene kan købes med og uden dæk, så har du allerede nyere dæk der passer til disse flotte 20” banditter er det blot at svinge kortet og få dem monteret. 
Fælgene er af mærket “Borbet” som er et  traditionsrigt tysk familieforetagende med fokus på letmetalsfælge af højeste kvalitet, der alle er resultatet af forskning og innovativ teknologi der går helt tilbage til år 1881. Altså får du en kvalitetsfælge der både er pålidelig og moderne.

Se fælgen her

Skriv en kommentar