Tesla ansatte afslører 6 ting som du bør vide om bilerne

Alle Tesla biler er teknologiske lysår foran traditionelle fossil-drevne biler, og bliver man allerførst ejer af en Tesla kan det være en overvældende oplevelse da der er meget nyt at sætte sig ind i.

Business Insider har været ude at spørge 5 forskellige Tesla ansatte hvad kunder bør vide om bilerne. Hver især er nuværende ansat, eller tidligere ansat hos Tesla.

Holdbarhed

Ofte når kunder køber en Tesla spørges der meget ind til batterier og levetiden på dem. De ansatte siger “Tesla’s batteri er lavet til at holde i lang”, så du behøver ikke at bekymre dig omkring dette.

Guides til brug af bilen

Hvad mange ikke ved er at der er guides og vejledninger til hvordan du bruger Tesla bilerne. På skærmen i bilen kan disse findes.

Lav din egen research inden køb

Når du køber din bil har de ansatte desværre kun 10-15 minutter til at hjælpe dig oftest. Derfor er det meget vigtigt du selv har gjort en del research inden du kommer ind til Tesla forhandleren, da de ansatte ikke har tiden til at hjælpe. Om det er et problem her i Danmark vides ikke, så ved du det, så læg gerne en kommentar.

Leveringstider er ikke altid korrekte

De leveringstider der står på Tesla’s egen hjemmeside er ikke altid korrekte. Selv siger en ansat at de faktisk slet ikke kan sige på forhånd hvornår en bil er klar til levering

Regenerativ bremsning

Slå regenerativ bremsning fra mindst 1 gang om ugen, så du selv benytter bremser. Dette er med til at rense dem og forlænge levetiden.

Produktionskvalitet ikke altid i top

En tidligere salgsperson hos Tesla nævner at kvaliteten af samling og materialer ikke altid er det bedste.

Er du interesseret i at læse hele artiklen fra Business Insider, så klik her

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla