Tesla topper kedelig statistik

De seneste tal fra danske forsikringsselskaber viser at Tesla biler er involveret i flere ulykker end andre. 

Generelt set er elbiler oftere involveret i uheld end andre biler, men i denne statistik af elbiler i uheld topper Tesla desværre listen ifølge denne artikel bragt af TV2.

Kort sagt fortæller artiklen at Topdanmarks opgørelser viser at elbiler er oftere i uheld end andre personbiler, og at det især er Tesla som listen med 50%. Dette finder vi personligt overraskende og er kede af den kedelige statistik, da det formentlig betyder i sidste ende at det bliver dyrere at få forsikret sin Tesla. 

Topdanmark har registreret 1500 skader alene på Tesla biler de seneste par år, hvoraf mange af uheldene kommer af folk der kommer til at køre ind i deres carport eller andet. Spekulation om hvorfor disse “sjove” uheld sker, er formentlig fordi folk bliver overrasket over hvor lidt der skal trykkes på speederen før Tesla biler begynder at trille fremad. 

Kræver tilvænning at køre en Tesla

Tesla påpeger selv at det kan kræve lidt tilvænning at køre en elbil, blandt andet end Tesla. Uanset så når man køber ny bil skal man vænne sig til den, dette er selvfølgelig ikke kun gældende for Tesla. Du kan læse hele artiklen fra TV2 her. 

Om som slut, så opfordrer vi alle Tesla ejere til at køre forsigtigt og tag dig tid til at lære bilen at kende, da det er langt fra det du kender fra en almindelig benzin/diesel bil.

Skriv en kommentar