Tesla Model S hækspoiler

Er du typen der godt kan lide når din bil ser lidt mere eksklusiv ud end andres, samtidig med at du får mere vejgreb og stabilitet, så kan en Tesla Model S hækspoiler måske være noget for dig.

Det er ikke mange steder herhjemme i lille DK hvor man kan finde ekstra udstyr til Tesla modeller, slet ikke kosmetisk udstyr, og derfor kan det betale sig at kigge lidt rundt på Amazon.
Her er det nemlig muligt at finde alt muligt fedt udstyr til sin Tesla, også ting du ikke kan finde i Danmark.
Senest faldt vi over en hækspoiler til en Tesla Model S

Tesla’s egen hjemmeside kan man købe en hækspoiler til Model S, dog til en meget heftig pris som er lydende på $1500, som er lige omkring de 10.000 danske kroner. Det må kunne gøres billigere. Derfor tog vi et lille kig på Amazon efter en hækspoiler til en Model S. Kravene var kvaliteten skulle være i top og det samme med prisen. 

Vi fandt frem til nedenstående

Den er lavet ud af kulfiber og passer på alle Model S modeller fra 2012 – 2020. Der medfølger en monteringsvejledning, så det skulle være relativ let at selv montere den. 

Det bedste af det hele er prisen, sammenlignet med Tesla’s egen pris. Her får du en hækspoiler som er i samme materiale som Tesla’s egen, også endda kun til $200, hvilket er knap 1500,- DKK.  Det gode ved dette tilbud er også at, er du ikke tilfreds kan du få pengene tilbage indenfor 30 dage. Der er ligeledes 1 års garanti på hækspoileren. 

Designet på hækspoileren er speciallavet til Tesla Model S, og passer derfor også perfekt til resten af designet på bilen.

Se hækspoiler på Amazon

Hos danske CarLab finder du også en ret lækker frontspoiler og sideskørter til Tesla Model S. Tjek dem ud her:

Se front spoiler hos CarLabSe sideskørter hos CarLab

Skriv en kommentar