Tesla Model Y kommer før tid

At vente længe på nye modeller fra Tesla er ikke noget nyt i sig selv, men for en gangs skyld ser det nu ud til at gå den anden vej. Meldingerne fra Tesla lyder nemlig at produktionen af den længe ventede Model Y går i gang før tid, allerede inden for de kommende uger. 

Efteråret 2019 var meldingen fra Tesla at den syv-sædet model af Tesla Model 3, nemlig Model Y ville gå i produktion før den oprindelige tidsplan, og da var meldingen at produktionsstart var i sommeren 2020, hvorimod det var det modsatte med Model S/X/3. Her blev produktionsstart forsinket over flere omgange. Nu lyder rygterne at Tesla vil kunne levere de første eksemplarer af Model Y i februar/marts. Holder rygterne stik betyder det at Model Y bil blive leveret et halvt år før planlagt tid. 

Desværre for os danskere er vi ikke det første marked der bliver prioriteret, hvorfor at man i Danmark nok må ruste sig med lidt tålmodighed endnu. Det er nemlig USA markedet der bliver prioriteret først. 

Blot for at slå fast, så er dette ikke en officiel udmelding fra Tesla selv, men kommet grundet rygter, og fra et tweet fra en Tesla ansat selv, nemlig @Moez

Inside EV’s som er en af de førende blogs indenfor el-biler har ligeledes skrevet en artikel om at Tesla Model Y muligvis kommer i produktion før tid. 

https://insideevs.com/news/394058/unofficial-tesla-model-y-deliveries-two-weeks/

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla