5 grunde til din Tesla mister strøm

Flere personer som ejer en Tesla oplever at bilen mister strøm, også selvom bilen holder stille og ikke har været ude at køre, så hvorfor mon dette sker? 

Vi prøver at stille skarpt ind, og komme med 5 grunde der kan gøre din Tesla mister strøm

Sentry mode

Det kan være det er slået til. Flere tests har vist at når Sentra-tilstand er aktiveret kan du mister op til 1-2 kilometer pr time. Ofte bemærker man ikke det er aktiveret, hvorfor det kan være en god idé at tjekke.

Koldt vejr

Hvis der er koldt udenfor bruger dit batteri også mere energi, desværre. Tesla skriver selv: “Tesla-biler er mest effektive, når deres systemer opererer ved en optimal, varm temperatur. I de kolde måneder, når de omgivende temperaturer er lave, kræves der et større energiforbrug til at opretholde en optimal temperatur”
Desværre er koldt vejr og batterier ikke et godt match, og i koldt vejr kan du forvente et nedsat rækkevidde på omkring 20-30%

Sædevarme

Tjek om der er nogle af sæderne der kører med varme og vær sikker på at du slår klimaanlæg fra før du går ud af bilen. Bilen skulle selv slå dette fra, men Tesla biler er jo en teknologisk bil baseret på en masse software, og det kan jo desværre fejle. 

Apps 

Tjek om du har apps til at køre. Der kan være der er nogle apps der kører i baggrunden og dermed bruger strøm. 

Tesla Mobilapp

Er du personen der ofte tjekker Tesla app’en for at se om bilen stadig holder samme sted, eller for at se hvor meget bilen har opladet, så kan dette også være en grund. Hver gang du benytter appen “vækker” du nemlig bilen, og der skal bruges strøm.

Uanset om man ejer en Tesla eller anden bil vil man opleve at batteriet mister en smule strøm, dog prøver Tesla via opdatering at komme dette til livs, men i en teknologisk bil med mange systemer der er afhængig af strøm må man forvente at miste en lille smule strøm, også selvom man ikke aktivt kører i bilen.

Har du andre tips til at spare strøm hører vi dem meget gerne – Smid endelig en kommentar nedenfor og hjælp andre med gode råd.

2 kommentarer til “5 grunde til din Tesla mister strøm”

  1. Min Tesla Model 3 har mistet mere end 10 % strøm (fra 89 til 78%) på 40 timer mens den stod stillel Kan det være normalt?

    Svar

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla