Tesla Model S trådløs oplader til mobiltelefonen

Ligesom det er muligt at købe en trådløs oplader til Model 3, er det ligeledes muligt at købe en trådløs oplader til Tesla Model S, som ovenikøbet også er kompatibel med Model X. 

Den trådløse oplader fra TopFit passer perfekt i center konsollen af bilen. Opladeren giver dig mulighed for at oplade telefoner der understøtter Qi trådløs opladning. Dette gør iPhone8/X/Samsung Galaxy S9 og alle andre nyere modeller. Den er nem at montere og installere, du skal blot tilkoble den via et USB kabel, og den er klar til brug. 

Den oplader med 10 WATT, igennem USB-TYPE-C, og oplader relativt hurtigt. Det tager ca 2-3 minutter for at oplade 1%. 

Den trådløse oplader er lavet af materiale der gør den ikke glider rundt i konsollen, samt er behandlet så den er beskyttet imod ridser og skrammer. Om det holder stik i virkeligeden er svært at sige, da det kræver intensivt brug at teste. 

Som du kan se på nedenstående video er nem utrolig nem at montere og at bruge, så vi er overbevist om at selv gamle mormor kunne finde ud af det.

Kort sagt, så er dette tilbehør et must-have for alle Tesla Model S/X ejere som har en nyere telefon. Trådløs opladning er bare lækkert, simple as that. Man slipper for ledninger og rod, og ejer man en højteknologisk bil som Model S må denne trådløse oplader også være en uundværlig genstand.

Desværre er trådløse opladere ikke så udbredt i Danmark endnu, og vi er derfor ikke fundet et sted du kan bestille en trådløs oplader til Model S i Danmark, dog er det muligt at erhverve sig en på Amazon, også endda til en ret fornuftig pris.

Se oplader

Skriv en kommentar