Tesla gratis opladning

Før i tiden når man købte en Tesla Model S medfulgte der gratis opladning på alle Teslas egne ladestationer, men siden 2017 har det ikke været muligt at benytte Tesla’s opstillede superladere gratis ved køb af ny bil.

Dette er dog ikke ens betydning med at du ikke kan finde gratis opladning til din Tesla helt og aldeles gratis, det kræver blot lidt undersøgelse. Heldigvis for dig har vi fundet nogle steder rundt omkring i landet hvor du kan få gratis opladning til din Tesla.

Gratis opladning til din Tesla, via referencekode

Før vi kommer ind på hvor i landet du kan oplade din Tesla gratis, vil vi også lige benytte lejligheden til at gøre dig opmærksom på at du kan få gratis opladning på Tesla’s superchargere ved at benytte din referencekode. Det er nemlig sådan at når du køber en ny Tesla får du en kode som du kan give videre til andre. Det betyder at hvis du eksempelvis har en ven eller bekendt der skal købe en Tesla, kan du bede dem om at benytte din referencekode.
På den måde vil både du, og din ven modtage 1500 kilometer, som du kan benytte på Tesla’s supercharger stationer til at få gratis strøm til din Tesla.

Når du laver en henvisning er du helt automatisk også med i konkurrencen om at vinde en Founders Series Model Y eller den super frække Tesla Roadster. Så husk endelig at giv din referencekode videre til personer du kender der overvejer at købe en Tesla.

Du kan se alle Tesla supercharger stationer i infotainment-systemet i din Tesla, eller du kan finde det på Tesla’s egen hjemmeside: https://www.tesla.com/da_DK/supercharger?redirect=no. Det giver dig en oversigt på en kort hvor alle ladestationer findes. 

Find gratis opladning

Der findes også en helt gratis hjemmeside hvor du kan finde alle ladestationer i Danmark. Her kan du filtrere dig frem til alle steder der har gratis opladning.
Hjemmesiden hedder Plugshare: https://www.plugshare.com/ og bliver brugt at mange elbils-ejere.
Du kan filtrere både på din Tesla Model, om, det skal være gratis eller ej, samt om der fx skal være en 7-eleven i nærheden, så du eksempelvis kan nappe dig en varm kop kaffe imens du venter.
Meget smart, så det kan vi bestemt anbefale du tager et kig på hvis du er på jagt efter gratis opladning til din Tesla.

Find ladestation 

Der findes mange muligheder for gratis opladning og der findes mange forskellige hjemmesider derude der kan give dig overblik over hvor du kan oplade sin Tesla. Du kan finde nogle af dem her:
http://www.elbilerne.dk/
https://www.uppladdning.nu/
https://www.eon.dk/
https://clever.dk/

Gratis opladning i Aalborg

Aalborg har som en af de første kommuner i Danmark opsat gratis ladestationer til elbiler, da de har ønsket om at være en grøn kommune. Et super godt initiativ, både for miljøet, men også for at fremme elbil-salg. 

Du kan blandt andet finde gratis opladning i Aalborg til din Tesla her: 

Sømandshjemmet
Østerbro, Aalborg,
9000

Aalborg Kongres og Kultur Center 
Vesterbro, Aalborg,
9000

Kennedy Arkaden
John F. Kennedys Plads 1,  Aalborg
9000

Kender du til en lokation hvor man kan finde gratis opladning, så tip os gerne. Så skal vi nok sørge for at få opdateret listen.

Leder du efter gode råd til opladning af Tesla hjemme? Læs vores artikel om Tesla hjemmelader.


2 kommentarer til “Tesla gratis opladning”

  1. Vi har 2 Teslas i familien, men var meget overraskede over en Bane Danmark bil, en Kia, parkeret & fyldt gratis strøm på, fra Middelfart Super Charger Stander, og spærret for 2 pladser pga. placering af dens el indgang på bilen. Der er tit vi må venter når pladserne er fuldt op 🙁

    Svar
  2. Jeg har to tesla der hejmme, som en af dem har free superchrger. Jeg har hørt at man kan få fri superchrager hvis man får koden fra en der har fri supercharger.
    Hvordan kan man bruge koden?

    Svar

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla