Verdo ladestander – kan det betale sig?

Verdos ladeboks – En lille og elegant Zaptec Go ladeboks

Pris – Verdo ladestation

Pris for Verdo ladestation er omkring kr. 9.995 kr. med elaftale og 11.995 kr. uden elaftale.

Med en elaftale hos Verdo skal du betale 9.995 kr. for ladestanderen, som er en Zaptec Go ladeboks. Prisen er inkl. installation. Du kan faktisk købe ladeboksen direkte hos Zapp.dk i stedet, for kun 3.999 kr. – dog uden installation. Her kan du læse mere om: Zaptec Go ladeboks.

Men hvorfor skal du så købe en ladestanderen via Verdo? Der er fordele og ulemper, og vi giver dig et nemt overblik over hvorfor og hvorfor ikke du bør købe en ladestander hos Verdo.

Vi tager udgangspunkt i, at du vælger en Verdo ladestation MED elaftale. For det giver simpelthen ikke mening, at købe ladestationen via Verdo uden elaftale, i forhold til at købe den direkte hos Zapp.dk i stedet.

Vær opmærksom på, at du skal medkøbe ladekabel, uanset om du køber ladeboksen hos Verdo eller Zapp. Hos Zapp er ladekablet dog ca. 20% billigere.

Detaljerede tekniske specifikationer på Zaptec Go ladeboks

Fordele og Ulemper ved køb af Verdo ladestander

Verdo er et stort dansk energiselskab, og deres ladestander kampagner har som formål at skaffe elkunder. Det er der ikke noget udiøst i, for den strategi vælger mange energiselskaber i dag. Man skal bare huske på, at giver lidt afkald på sin frihed, når man vælger at købe en ladestander via et energiselskab, fordi der typisk er en binding. I Verdos tilfælde er der dog ingen binding, men det skyldes, at du betaler for ladeboksens omkostning og mere til.

Hos fx OK kan du leje en ladestander med installationspris for 995 kr. og et månedligt højere abonnement på 199 kr./md. Der er kun 6 måneders binding, og herefter kan du skifte elleverandør. Det vil dog betyde, at du skal sende ladestanderen retur, da du i princippet kun lejer den. Hos OK kan du også vælge at købe ladestanderen, ligesom det også er tilfældet hos Verdo. Du ejer altså ladestanderen og kan frit skifte elleverandør. Det kan du dog også, hvis du køber ladestanderen direkte hos fx Zapp.dk

Vi har vurderet fordele og ulemper ved at købe en ladestander via Verdo:

FordeleUlemper
Klart største fordel er, at du får et energitilskud på 87 øre per kwh, som du ikke kan få, hvis du køber ladeboksen via Zapp direkte. Gælder dog kun til 30. juni 2023.Du betaler ca. 20% mere for ladestanderen ift. at købe den selv. Og faktisk, er der selskaber som fx OK, der tilbyder dig en ladeboks for kun 995 kr. hvis du vælger elaftale.
Du får en populær, lille og kompakt ladestander, og Verdo står for installationen og opgaven med at få det hele til at virke.Hvis du gerne vil stå for at købe ladeboks og finde elinstallatør til installation selv, så er det altså ikke via Verdo at du skal købe en ladestander.
Du kan styre din ladetander via Verdos egen app, som du samtidig også kan bruge til at finde ladestationer overalt i DK og Europa. Vælger du at købe ladestander selv hos Zapp.dk, skal den styres via Monta appen, som får meget blandede anmeldelser.
Stort energiselskab i DK, som også leverer vand, varme mv. Som elselskab er de her også om 5 år, og er et sikkert valg ift. nogle af de nye aktører på markedet.
Billigere ladeabonnement per måned på 39 kr. vs. 75 kr. hos Zapp
Se mere hos Verdo

Alt i alt er vores vurdering, at du skal kun vælge Verdo, hvis du i forvejen er kunde hos Verdo, eller du finder Verdo som energiselskab attraktiv, og ønsker at være kunde hos dem.

Derudover er et tungvejende argument også, at du slipper for selv at finde en elinstallatør til opsætning af ladeboksen. Det klarer Verdo selvfølgelig for dig, men du betaler typisk lidt mere (måske 2.000-3.000) i forhold til at købe ladeboksen selv samt finde en elinstallatør.

Sådan foregår bestilling og installation af ladestander via Verdo

Se mere hos Verdo

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla