Tesla Model 3 tilbehør og udstyr – produktanmeldelser

Find anmeldelser og evaluering af reservedele, ladeudstyr og tilbehør til Tesla Model 3. Vi finder og evalueret udstyr og tilbehør til Tesla Model 3, så du har let ved at beslutte hvad der er den bedste kvalitet og pris for tilbehør til din Tesla. Vi har kigget på dæk og fælge, hækspoiler, gulvmåtter, elbil opladere, opladere til mobiltelefon, p-skiver og andet udstyr til din Tesla Model 3, som du kan lade dig inspirere af!

Vælg nyt spændende udstyr og tilbehør til din Tesla Model 3

Inspiration og tilbehør til styling af interiør og eksteriør af din Model 3. Se udvalg af nyeste accessories, og tilbehør der gør din Model 3 endnu mere nem og anvendelig.

Gulvmåtter til Model 3

Original gulvmåtter til din Model 3 – Her finder du all-weather gummi gulvmåtter og gulvtæpper til både kabine, samt bagagerummet foran og bagved.

Tilbehør til Model 3 – produktanmeldelser

Åben og lås din Model 3 uden at tage nøglen op af tasken eller lommen, Opladningskabler til din mobiltelefon, førstehjælpskasse med advarselstrekant og meget mere.

Dæk og fælge til Model 3 – produktanmeldelser

Performance fælge, alufælge og vinterfælge til Tesla Model 3 – Fælge, dæk, hjulkapsler til sommer og vinter, fælg og dæk pakker.

Eksteriør og udvendig styling til Model 3 – produktanmeldelser

Sporty styling, hækspoiler, skørter, og sidespejle, der får din Tesla Model 3 til at se skarpere ud. tag bagagebærer til cykler og meget mere.

Interiør og indvendig styling til Model 3 – produktanmeldelser

Styling af pedaler, trådløs opladning af mobiltelefon, solskærme til tagvinduer, sikkerhedsnet til at holde løstliggende bagage fast i bagagerummet og meget mere.

Elbil ladere til Model 3 – produktanmeldelser

Elbil lader, alle nødvendige ladekabler og adaptere til opladning af din Model 3 i hjemmet eller på farten.

Tesla Model 3 udstyr

Hvis du er så heldig, at have investeret i en Tesla elbil, så har du sikkert også overvejet, at undersøge hvilket ekstraudstyr, du kan få til bilen, originalt som uoriginalt.

I Tesla-klubben.dk er vi store fan af Tesla, og vi vil gerne dele ud af vores erfaringer med tilbehør og ekstraudstyr, og hvilket udstyr og accessories, som du med fordel kan investere i.

Vi skriver løbende anmeldelser af produkter til Tesla Model 3, og på denne indgangsside, kan du nemt få et overblik ved at klikke din ind i kategorierne og blive inspireret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips & tricks og gode tilbud til dig og din Tesla